Ha ha ha ..
Postat: 2012-01-09, 16:02:25 Kategori: Allmänt - 8 Kommentarer

Nej men seriöst, det var jätteroligt att Sveriges mest blåsta fjortonåring Diarré Nilsson kände att hon ville skriva ett helt inlägg mitt i natten för att hon var, citerar, SÅ ARG!!!
Varför så arg då? Hör och häpna, det var tydligen inte bara en vanlig grej typ att hon inte hittade sina BH-inlägg eller att någon tänkande jävel påpekat det allmänt kända faktum att hon inte kan skriva eller att bara en sådan sak att hon lyckas driva en av Sveriges största bloggar och dessutom inbilla sig att det är för att hon är något häftigt och inte inse att det enbart är för att hon är en pinsam liten rikspajas med för mycket smink och för lite självrespekt :(

Nä, skitungen var sur för att jag har en ryggrad och vågar stå upp för en kompis, men det är ju klart hon raggade ju på herr mördare och förföljde honom, men blev dissad så nog fattar jag att det blev en tagg i hennes ego :(

Alla rykten om planerad misshandel är också dumma, och ETT ÅR gamla. Påminner mig om när en elvaåring bad mig hota en annan elvaåring som 'tittade snett' i skolan. Hallå.. jag gillar barn och så men sandlådan är till för just elvaåringar och Dessie för jag har viktiga saker att göra typ titta på fallande snöflingor och spela Zombie Farm, gäsp, men om jag någon gång blir så uttråkad att till och med en trasig fjortis duger som underhållning ska jag höra av mig till henne, lovar!

Kommentarer
» BejjbiBejjbison!

Men snälla ta livet av dig.

Du är ju sjuk i huvudet. och din "kompis" mördade henne, alltså fatta?

Jag vet att du vet! Men du är så himla rädd.

Jag förstår dig.

Men fattar fan inte hur i hela helvete du kunde göra den där gruppen på Facebook.

Det är sjukt!!

2012-01-09 / 16:24:33
Blogg/hemsida: http://www.Bejjbibejjbison.devote.se
» Lena

Du är en väldigt obehaglig människa. Även din kompis fru Mörderska.

Nångång kommer du se tillbaka på ditt uppförande, dina vänner, och skämmas skiten ur dig.Vad än Dessie gjort och gör, så gör hon det bra mycket bättre än vad du gör. Utan att misshandla människor eller droga. Lär dig nåt av henne istället.

2012-01-09 / 17:27:11
» Anonym

Chania, ända tills idag visste jag INTE vem du var. Och jag är seriöst i chock. Du har en vän som är orsaken (svårt att säga till VILKEN DEL som ansvaret ligger hos henne, men du fattar) till att Therese inte finns längre. Jag vet inte vem hon var innan, bodde inte nära henne, men jag är ändå berörd. Hon har bragts om livet, oacceptabelt och hemskt!Hur kan du leva med att stötta en vän som gjort något så allvarligt? Känns det inte sjukt att en tjej är DÖD pågrund av din VÄN och att du TROTS DET, står vid hennes sida? Man ska vara en klippa för sina vänner, men aldrig ska man stötta det som är fel, eller hur?Varför så rebellisk och respektlös mot familjen som aldrig, aldrig och återigen aldrig kommer helt återhämta sig, varför åsamka de större smärta?Jag kanske har fel, kanske vet jag ingenting. Innan det här med Dessie visste jag inte ens vem du var. Du får gärna berätta din sida, annars gör det inte. Men glöm aldrig finkänslighet och respekt. Du gör många lugna i själen om du tar det lite lugnt.#Justsayin

2012-01-09 / 20:17:08
» Vicky från Finland (blogg på finska)

Allvarligt, du skämmer ut dig själv! Fast iof, de bryr du dig väll inte om..?Man får de intryck av din blogg (som jag kikade in för första gången idag) att du försöker "GÖRA EN KISSIE" för att bli känd lr ngt...2012-01-09 / 20:24:41
Blogg/hemsida: http://hellouvicky.blogspot.com
» jonna

tycker bara jävligt synd om tjejen där uppe, för att för det första var hon jävligt ful och för det andra har hon inte en aning om vad hon pratar om. Tycker mest att hon skämmer ut sig. Bejjbibejjbison? Snararee uglyuglyson.

2012-01-09 / 21:24:37
Blogg/hemsida: http://filthyoptimist.blogg.se/
» Anonym

"BejjbiBejjbison!"

Du ber alltså min syster Chania att ta livet av sig för att hon har gjort en liten grupp om hennes kompis? Okej. Ditt satans jävla fanskap, fattar du vad du skulle kunna göra när du skriver något sådant? va? Hur skulle det känns själv om du hade fått någon att ta livet av sig pga att du skriver såna saker till en person som inte allas har med något mord hit och dit. Men chansen att Chania skulle bry sig om vad du säger är lika litet som ett sandkorn. Skulle nog säga att din kommentar är lika viktig som min disktrasa.Du påstår saker du inte alls har en aning om. Finn dig själv innan du uttalar dig. Det var ju Tim som mördade Therese med något föremål enligt polisen. Vad det än står i tidningarna, vad folk säger hit och dit så var det ju inte Tove som rörde Therese. Så först tycker jag inte att du ska kalla Tove för mördare direkt bara sådär när du själv vet minst lika mycket som resten av Sveriges tidningsläsare, tv-tittare osv.Jag är inte för Chanias lilla påhitt här.

Jag har all respekt för Therese, hennes familj och hennes nära och kära. Nu är det så att det är Dessie som har gjort en stor fet grej av allt detta.Hörru "Vicky" jag vet att Chania inte behöver göra någon förbannade "kissie" för att bli känd. Dessie gör ju det redan och det finns andra saker hon har gjort som hon redan är känd för.Ni vet ingenting människor. Internet som internet.

Att känna en person är ju något helt annat.Det jag vet är att Chania känner Tove.

De har bott på samma hem(inte samma avdelning= Så under den tiden så har hon och Tove liksom skapat en relation. Men bara för att man gör ett misstag är man inte sämre som person, speciellt när det var en enda gång. Tänk efter människor, ni klankar ner på någon när jag vet att ni inte själva vill bli nerklankade för era åsikter. Dock är detta som Chania har gjort liksom inte en pik mot Therese's död att göra.Som sagt, jag har full respekt för Therese och hennes nära och kära. Lägg ner nu innan ni sårar och river upp gamla sår.

2012-01-10 / 06:42:57
» Louise

Chanias syster:

Du skriver till Bejjbibejjbison att hon inte fattar vilka konsekvenser det kan bli av att skriva så som hon skrev? Vet din syster om vad för konsekvenser det kan bli av att stötta en mördare? Såklart det blir åsikter och diskussion. Det finns nog ingen i Sverige som tänker gott om Tove Lind, bara jag hör hennes namn så ryser jag längs ryggraden.Tove Lind är inte frisk på någon nivå och din syster vet jag inte heller fall hon är det. Tove Lind och hennes då eller nuvarande pojkvän tog en annans människas liv och för det är hon ball eller vadå? Hon är och kommer alltid vara en hemskt Mördare och den stämpeln är inget man vill bära på, men hon får skylla sig själv!Det är inte det minsta synd om Tove, och jag hatar rättssystemet i Sverige som låter henne och pojkvännen få det mildaste straffet någonsin. Det spelar ingen roll hur ung man är, för det ska inte finnas en ålder där det ska vara "okej" att mörda någon annan människa, där straffet inte ska vara lika hårt i fall dem hade varit 18.Men i alla fall, ingen ska ta livet av sig osv MEN visa lite respekt för Thereses familj och alla andra som kände henne för som sagt, dem kommer aldrig återhämta sig igen. Tove och Tim såg till att dem aldrig mer skulle få se sin dotter igen och det ska dem alltid få leva med.Hur ser Sverige ut i dagens läge? Ska vi börja stötta mördare? Jag blir mörkrädd..

2012-01-10 / 18:45:35
» Fоtомояsan

blir fan mörkrädd

2012-01-11 / 19:05:01
Blogg/hemsida: http://ninnzanlee.blogg.se/

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? Visas bara för mig

Blogg/hemsida?

Kommentar:

Trackback