Ich bin so weit weg
Postat: 2012-05-28, 12:24:05 Kategori: Allmänt - 3 Kommentarer


Trodde inte vi skulle ta oss hem. Tycker att sista minutenpris borde vara lägre än några tusenlappar eftersom att det är väl bättre för flygbolagen att bli av med platserna? Men nä. Om vi däremot väntar ett decenie kommer vi hem för 22 euro bara. Fast vi måste hem och betala hyran på fredag. Skitliv.

Så jag hittade en perfekt lösning. Överallt längs stranden kan man köpa gummibåtar för nån hundring och rent tekniskt kan man ro till Oslos hamn eftersom att det finns vatten, ni ser ju min fina rutt jag ritat upp? Ja, jag är helt seriös. Eller jag var, pappa sa att jag inte fick, att det var sinnessjukt. Jonte verkade inte pepp heller, förmodligen för att han inser att det är han som skulle få ro.

Hur som helst, min mamma ska tydligen hjälpa oss hem nu. När jag ringde imorse passade det inte som vanligt, men när Jonte ringde så gick det helt plötsligt bra eftersom att det inte är han som hon är arg på. Kul familj man har då. Hon tycker jag bör komma ner på jorden tydligen. Jag tycker jag bör komma upp i luften så jag slipper detta skitland.

Bad Jonte hälla upp en drink till mig så att jag kan lugna mina nerver men gjorde han det? Nä. Jag måste tydligen göra allting själv. Jävla skitliv. Ringde i alla fall roomservice som åtminstone förstår att jag inte kan göra allt själv eller öht ska behöva det, och beställde upp en ostbricka.

(och ja, man får röka på rummet)

Kommentarer
» BFF

Om du hatar landet så mycket var det inte dumt att köpa en lägenhet där? Du kanske kan fråga roomservice-personalen om de inte kan ro er hem också :)

2012-05-28 / 14:12:03
» barbapappa

Jag kan sponsra er med en uppblåsbar båt men då måste ni fullfölja uppdraget annars ska jag ha en näsapa.Visst kan du vara vänlig och lägga upp en ny video snart, så vi får se din vackra nuna igen :)

2012-05-29 / 09:44:45
» mio

Hon tycker jag bör komma ner på jorden tydligen. Jag tycker jag bör komma upp i luften så jag slipper detta skitland. hahahahah!! hilarious! skrattade nästan ihjäl mig, fan så jag kan sakna dina roligheter lillskruttis <3

2012-05-29 / 19:28:28
Blogg/hemsida: http://miosorganiseradekaos.blogg.se/

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? Visas bara för mig

Blogg/hemsida?

Kommentar:

Trackback